Pinterest
Facebook
Google+
Youtube
Blogger
Fantázia Gránit Kft.
2230 Gyömrő, Üllői út 21.
 

Padlóburkolat természetes és időtálló anyagokból

padlóburkolatok A beltéri padlóburkolatok ma már nagyon sokféle alapanyagból készülhetnek; a régi, jól ismert fajtáktól a modern típusokig sokfélével burkolhatjuk a padlót. Fa, fautánzat, linóleum, vagy természetes kő? A természetes kövek igazi klasszikusnak számítanak a járólapok világában, népszerűségük nem hiába töretlen!

A gránit vagy márvány padlóburkolatok már csak küllemüknél fogva is abszolút kivételesek. Természetes anyagról lévén szó mindegyikük egyedi, karakteres darab, aminek megvannak a maga saját jegyei. A gránitból, márványból készült padlóburkolatnak nem a szépség az egyetlen erénye, hiszen ezek a természetes kövek híresek keménységükről, ellenállóságukról is! Ha ilyen padlóburkolatot választunk, nem kell félve betolni a székeket, nem kell lábujjhegyen járni, vagy aggódva lesni a sérüléseket.

A gránit padlóburkolat ellenálló a karcolásokkal, a vegyszerekkel, az idő múlásával szemben, egyszerűen kezelhető, ha pedig úgy adódik, csiszolással és polírozással fel is újítható!

Miért döntsön a gránit konyhapult mellett?

Miért döntsön a gránit konyhapult mellett?Manapság – érthető okokból – a konyhabútorokkal kapcsolatban a vásárlók részéről a legfőbb elvárás, hogy minőségi és strapabíró alapanyagból készüljenek. E téren kiemelt figyelmet kapnak a konyhapultok, hiszen ezen elemek vannak a leginkább kitéve az állandó igénybevételnek, ezért a szakemberek általában a gránit konyhapultot ajánlják a vásárlóknak.

A gránit konyhapultok rendkívül ellenállóak bármilyen fizikai hatással szemben, ennek köszönhetően mindenképp hosszútávú befektetésként lehet tekinteni rájuk, ráadásul könnyen tisztán tarthatóak, semmilyen speciális vegyszert nem igényel a karbantartásuk. A gránit konyhapultok nemcsak a masszív szerkezetük miatt bizonyulnak tökéletes választásnak, hanem küllemük miatt is, hiszen a klasszikus stílusú bútoroktól kezdve a modern berendezésekig bármilyen kinézetű konyhabútorhoz illenek, látványukkal csakis emelnek a berendezés esztétikumán.

Kerüljön Ön is előnyös helyzetbe, emelje konyhájának fényét gránit konyhapulttal, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!