Pinterest
Facebook
Google+
Youtube
Blogger
Fantázia Gránit Kft.
2230 Gyömrő, Üllői út 21.
 

Padlóburkolat természetes és időtálló anyagokból

padlóburkolatok A beltéri padlóburkolatok ma már nagyon sokféle alapanyagból készülhetnek; a régi, jól ismert fajtáktól a modern típusokig sokfélével burkolhatjuk a padlót. Fa, fautánzat, linóleum, vagy természetes kő? A természetes kövek igazi klasszikusnak számítanak a járólapok világában, népszerűségük nem hiába töretlen!

A gránit vagy márvány padlóburkolatok már csak küllemüknél fogva is abszolút kivételesek. Természetes anyagról lévén szó mindegyikük egyedi, karakteres darab, aminek megvannak a maga saját jegyei. A gránitból, márványból készült padlóburkolatnak nem a szépség az egyetlen erénye, hiszen ezek a természetes kövek híresek keménységükről, ellenállóságukról is! Ha ilyen padlóburkolatot választunk, nem kell félve betolni a székeket, nem kell lábujjhegyen járni, vagy aggódva lesni a sérüléseket.

A gránit padlóburkolat ellenálló a karcolásokkal, a vegyszerekkel, az idő múlásával szemben, egyszerűen kezelhető, ha pedig úgy adódik, csiszolással és polírozással fel is újítható!

Miért döntsön a gránit konyhapult mellett?

Miért döntsön a gránit konyhapult mellett?Manapság – érthető okokból – a konyhabútorokkal kapcsolatban a vásárlók részéről a legfőbb elvárás, hogy minőségi és strapabíró alapanyagból készüljenek. E téren kiemelt figyelmet kapnak a konyhapultok, hiszen ezen elemek vannak a leginkább kitéve az állandó igénybevételnek, ezért a szakemberek általában a gránit konyhapultot ajánlják a vásárlóknak.

A gránit konyhapultok rendkívül ellenállóak bármilyen fizikai hatással szemben, ennek köszönhetően mindenképp hosszútávú befektetésként lehet tekinteni rájuk, ráadásul könnyen tisztán tarthatóak, semmilyen speciális vegyszert nem igényel a karbantartásuk. A gránit konyhapultok nemcsak a masszív szerkezetük miatt bizonyulnak tökéletes választásnak, hanem küllemük miatt is, hiszen a klasszikus stílusú bútoroktól kezdve a modern berendezésekig bármilyen kinézetű konyhabútorhoz illenek, látványukkal csakis emelnek a berendezés esztétikumán.

Kerüljön Ön is előnyös helyzetbe, emelje konyhájának fényét gránit konyhapulttal, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!


Egy új ablakpárkány is lehet értékes befektetés!

Egy új ablakpárkány is lehet értékes befektetés!Egy ingatlan értékét sok minden meghatározza, a kisebb részletek is sokat számítanak arra vonatkozóan, hogy egy lakás, vagy ház értékét mekkorára becsülik. Az esztétikum ugyanolyan súllyal esik a latba, mint az energiatakarékos működés, vagy az ingatlan állapota. Ennek fényében az sem mindegy, hogy milyen ablakpárkányok tartoznak egy lakáshoz, vagy házhoz.

A kültéri ablakpárkányok a külső megjelenést is befolyásolják, minél szebb és minél jobban illeszkedik a többi részlethez a homlokzaton, annál inkább hozzájárul a magasabb értékhez. Ezért még egy új ablakpárkány is okos befektetés lehet, bármilyen jelentéktelennek is tűnik.

Keressen meg minket bizalommal és rendeljen tőlünk vadonatúj kültéri, vagy éppen beltéri ablakpárkányokat! Webáruházunkban megtekintheti már elkészült termékeinket, és eldöntheti, hogy gránit, márvány, agglomerát, vagy mészkő ablakpárkányt szeretne vásárolni!

A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken megtalál minket, és felteheti kérdéseit! Fektessen be minőségi kő ablakpárkányba, és növelje ingatlana értékét eredményesen!


A kerítés fedkő egyszerre díszít és véd!

Egy kőkerítés addig nem számít befejezett munkának, amíg az utolsó simításokat is el nem végzik rajta. Ebbe az utolsó simításba beletartozik például a kerítés fedkő felhelyezése is. Sokan talán úgy hiszik, hogy ezek a kerítés elemek nem szolgálnak semmilyen komolyabb célt annál, mint hogy díszítsék a kerítést. Nem is tévedhetnének nagyobbat.

A kerítés fedköveknek ennél komolyabb célja is van: óvja  a kerítés egészének az állapotát, megakadályozza, hogy idő előtt tönkretegye azt az időjárás. A kő egyik nagy ellensége a nedvesség. Ha az eső, az olvadó hó bejut a kövek közé, és leszivárog egészen a kerítés alapjáig, akkor ott komoly károkat képes okozni. Ez különösen télen veszélyes, amikor a megfagyott víz szétfeszíti a kerítés anyagát. A kerítés fedköveket ezért úgy tervezik, hogy a formájuk képes legyen elvezetni az esővizet, így az nem gyűlik meg a kerítés tetején.

Keressen meg minket bizalommal, és vegye igénybe kiváló szolgáltatásainkat kerítés fedkő készítéssel kapcsolatban is! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken tájékozódhat a részletekről!


Egyedi pultot szeretne? Vállaljuk gránit fürdőszoba pult gyártását!

Egyedi pultot szeretne? Vállaljuk gránit fürdőszoba pult gyártását!Egyedi megoldásokkal gazdagítaná otthonát? Többre vágyik annál, mint amit az előre beépített egyforma fürdőszoba pultot kínálnak? Különleges, igényes, személyre szabott, nívós fürdőszobát szeretne? Valósítsa meg az álmát lépésről-lépésre! Kezdje a stílusos fürdőszoba pultnál! Segítünk, hogy a legjobbat hozza ki a helyiség lehetőségeiből!

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat gránit fürdőszoba pult gyártásával kapcsolatosan!

A gránit alkalmas alapanyag fürdőszoba pultnak, hiszen teljesen természetes alapanyag, ami mesterséges hozzáadott anyagot nem tartalmaz. Emellett rendkívül tartós is, hosszú évekig sértetlenül állja a rendszeres használatból fakadó mechanikai  kihívásokat. A gránit

eltérő ásványi anyag tartalma pedig sokféle színű és mintájú felületet eredményez, ennek köszönhetően a gránit fürdőszoba pult gyártás teljes mértékben az igények szerint történhet.

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot egyedi gránit fürdőszoba pult gyártásra!

Kihagyhatatlan ajánlat: Sírkövek előfoglalása 2019-re, 2018-as árakon!

Kihagyhatatlan ajánlat: Sírkövek előfoglalása 2019-re, 2018-as árakon!Amikor egy család emléket szeretne állíttatni elhunyt szerettük számára, és ehhez sírkövet készíttetnének, természetes, hogy a kedvező ajánlatot részesítik előnyben a hozzátartozók, azonban a növekvő árak mellett mostanság igazi kihívás ilyen ajánlatot találni. Ha Ön még nem találta meg az ideális lehetőséget a sírkő vásárláshoz, ne maradjon le ezzel kapcsolatos akciónkról!

Mivel számunkra fontosak az ügyfelek és az, hogy bárkinek lehetősége legyen szép emléket állíttatni elhunyt hozzátartozója számára, nálunk most érdemes sírkövet előfoglalnia 2019-re, ugyanis a 2018-as árakon érheti el szolgáltatásunkat! Ezzel az ajánlattal könnyedén tervezhet a jövő évre, ennek köszönhetően elkerülhetik a váratlan költségek okozta kellemetlenségek. A sírkövek elkészítéséhez tapasztalt szakembereink a legkiválóbb alapanyagot használják fel, amelyek így képesek hosszú időn át méltó emléket biztosítani hozzátartozójának.

Éljen az ajánlattal, a sírkő előfoglaláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!